Jobba på SetPace

SetPace är ett tight team med engagerade utvecklare som brinner för hållbar utveckling och teknik som fungerar i längden.

Att ha kul tillsammans samt känna oss fria att välja arbetstider och uppdrag är en självklarhet för oss.

Bolaget drivs av utvecklare som förstår att kreativitet, innovation och smarta lösningar endast uppnås av medarbetare som mår bra. Vi erbjuder våra anställda gymkort, privat sjukvård och arrangerar ofta spännande events.

Hur är det att jobba hos oss?

SetPace är ett mindre bolag vilket gör det mycket mer familjärt, det ser jag som en stor fördel. En annan fördel är flexibiliteten, möjligheten att bestämma över mycket själv. SetPace-familjen är ett litet gäng men vi är ett gäng trevliga, duktiga och hjälpsamma personer som alltid har kul tillsammans.

Sebastian Sundström

Vad värderar vi mest hos en kandidat?

5/5

Vår ideala kandidat är en utvecklare som är duktig på teknik och samtidigt förstår vikten av att leda sig själv och andra för att utveckla hållbara lösningar.

Bakgrund, kön eller ålder spelar ingen roll för oss. Vi värderar endast förmågan att utföra arbetsuppgifterna och stärka teamkänslan.

Vi tror starkt på att det vi producerar ska skapa mervärde för våra kunder och vi känner ett ansvar för att förstå meningen med allt vi gör.

På SetPace erbjuder vi anställda stora möjligheter att utvecklas. Därför är det viktigt att man vill prova på nya tekniker och utmana sig själv.

Våra kunder

Lediga tjänster

Test Automation Engineer
Stockholm, Tillsvidare
X