Bli en av oss

På SetPace är vi ett tight sammansvetsat gäng som har roligt tillsammans, både i och utanför arbetet. Vi gillar att ta en öl, utbyta erfarenheter och prata om vad vi ska hitta på härnäst. Vi tycker det är viktigt att fira våra framgångar, stora som små.

Vi gillar ordet frihet. Som anställd hos oss får du:

  • Friheten att själv få vara med och välja vilket uppdrag du vill ha

  • Friheten att själv få bestämma antalet semesterdagar

  • Frihet i att själv bestämma över din arbetstid

  • Friheten att påverka på vilket sätt din lön betalas ut

Vårt team består av branschledande kompetens. Vi har alla mångårig och beprövad erfarenhet från implementation av testautomatisering. Något som är gemensamt för alla teammedlemmar, utöver en passion för testautomatisering, är en vilja att dela med sig av sina kunskaper.

Vi har en stor förfrågan från våra kunder på specialistkompetens inom testautomatisering. Uppdragen innefattar vanligen utveckling av ett ramverk för testautomatisering. Våra kunder verkar inom bank/finans-, IoT-, försäkring- och spel-branschen.

Hör gärna av dig så bjuder vi på en lunch för att berätta mer om oss!

Skicka ett mail till: jobb@setpace.se

Att jobba på ett företag som SetPace var precis det jag var ute efter när jag letade nytt jobb. Ett mindre bolag vilket gör det mycket mer familjärt, det ser jag som en stor fördel. En annan fördel är flexibiliteten, möjligheten att bestämma över mycket själv.

SetPace-familjen är ett litet gäng men vi är ett gäng trevliga, duktiga och hjälpsamma personer som alltid har kul tillsammans. Jag kan inte annat än varmt rekommendera SetPace som arbetsgivare.

Sebastian Sundström – Testautomatiserare

X